home   overzicht   nieuws   aanbieding   contact
 
 
 

Nieuwe importeur BIMAK boormachines

Posthumus Machines en Revisie en Eijerkamp Techniek hebben sinds eind 2007 samen het importeurschap van BIMAK tafel- en kolomboormachines.

Beide bedrijven zijn al lang bekend met deze kwaliteitsmachines, zowel voor wat betreft verkoop als onderhoud en service. Dit zorgde voor een “vliegende” start, er zijn al diverse machines uitgeleverd, van tafelboormachine tot 45mm machine met blokgeleiding en ingebouwde 3-assige digitale uitlezing.

Het Italiaanse BIMAK heeft ruim 60 jaar ervaring in de bouw van industriële tafel- en kolomboormachines, alleen in Nederland zijn er al tienduizenden verkocht. De machines onderscheiden zich door de gunstige prijs-kwaliteit verhouding, de hoogwaardige materialen en de vele optiemogelijkheden.
Er is keuze uit diverse aandrijvingen, V-snaar, riem-variator (ook met tandwieleindreductie) en inverter geregeld, eventueel in combinatie met een degelijke automatische spindelvoeding.

BIMAK staat van oudsher bekend om de handige tafel-klem combinatie. Hierbij is de machine voorzien van zowel een vlakke opspantafel als een materiaalklem die in een prismageleiding loopt waardoor het werkstuk eenvoudig stabiel onder de boor gepositioneerd kan worden.

 
_Bandzaagbladen.....
_Doornbuigmachines............
_Pijpenbuigmachines...........
_Pijpuitslijpers.....................
_Profielwalsen
_Verhuur........
_Zaagmachines.....................
_Meet- en opduwsystemen
_Schuur-polijstmachines..
_Gebruikte machines............
_Toebehoren.........................
_Service en onderhoud....