home   overzicht   nieuws   aanbieding   contact
 
 
 

BIANCO en BTM bandzaagmachines bij Eijerkamp Techniek

BIANCO bandzaagmachines zijn in Nederland jarenlang onder de naam BEWO op de markt gebracht als de BS-serie. BIANCO machines kenmerken zich door de rode zaagbeugel met in het gietwerk de type aanduiding, bijvoorbeeld MOD-370 of MOD-420.

De range machines is zeer uitgebreid, van het handbediende model MOD-200M tot en met de semi-automatische MOD-420 met links en rechts verstek. De semi-automatische machines zijn volledig hydraulisch met de hydrauliekcilinder voor de zaagbeugelvoeding aan de achter- of voorzijde van de zaagbeugel. Ook op het gebied van volautomatische bandzaagmachines heeft BIANCO een ruim aanbod.

De fabrikant levert onder merknaam BTM
band- en cirkelzaagmachines capaciteiten tot 1250mm. Machines om zowel enkelvoudig of automatisch grotere profielen te zagen, optioneel met automatisch verstek of bundelklemming. Ook voor het zwaardere massief materiaal zijn er geschikte CNC bandzaagmachines waarbij de bandzaagsnelheid en zaagvoeding volledig automatisch geregeld worden, met capaciteiten van rond 350mm tot en met rond 1250mm.

 
_Bandzaagbladen.....
_Buig- en richt persen..........
_Doornbuigmachines............
_Pijpenbuigmachines...........
_Pijpuitslijpers.....................
_Profielwalsen
_Verhuur........
_Zaagmachines.....................
_Schuur-polijstmachines..
_Gebruikte machines............
_Toebehoren.........................
_Service en onderhoud....
 
_Privacyverklaring....