home   overzicht   nieuws   aanbieding   contact
 
 
 

ANBAS STOPT PRODUCTIE
Onderdelen nog volop verkrijgbaar

De Italiaanse zaagmachinefabrikant ANBAS, het bedrijf van de familie Bassani uit Milaan, is begin 2008 wegens gebrek aan opvolging gestopt met de productie van zaagmachines. Voor de onderdelenvoorziening aan de geleverde machines zijn er goede afspraken gemaakt. De diverse toeleveranciers in Italië blijven onderdelen produceren en het uitgebreide onderdelenmagazijn van de Italiaanse fabriek zijn met een aantal medewerkers ondergebracht bij een ander bedrijf van de familie Bassani.

In Nederland kan men voor onderdelen, service en advies terecht bij Eijerkamp Techniek, zij hebben jarenlang geïnvesteerd in voorraad en kennis. Het bedrijf beschikt over een grote voorraad die regelmatig wordt aangevuld. Tinus Eijerkamp: “Als importeur heb je een verantwoordelijkheid naar je klanten, onze klanten kopen bij ons omdat ze een betrouwbare machine en een betrouwbare leverancier belangrijk vinden. Als een productie stopt kun je niet zeggen: ‘daar kan ik niets meer aan verdienen, zoek het maar uit'.”

Tinus Eijerkamp heeft al sinds 1992 contact met de fabriek en de familie Bassani. In 1993 verkocht hij de eerste ANBAS zaagmachine in Nederland en er is een hechte relatie met het merk en de familie ontstaan.

 
_Bandzaagbladen.....
_Doornbuigmachines............
_Pijpenbuigmachines...........
_Pijpuitslijpers.....................
_Profielwalsen
_Verhuur........
_Zaagmachines.....................
_Schuur-polijstmachines..
_Gebruikte machines............
_Toebehoren.........................
_Service en onderhoud....
 
_Privacyverklaring....