home   overzicht   nieuws   aanbieding   contact
 
 
 

MARK buigpompen bij Eijerkamp Techniek

Eijerkamp Techniek heeft haar leveringspakket uitgebreid met de buigpompen van het oer-Nederlandse merk MARK. De fabrikant bouwt deze onverwoestbare hydraulische buigpompen van een bijzonder hoge kwaliteit al sinds mensenheugenis. Toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld constructie- en installatiewerk.

“Wij beschikken over een compleet pakket goede buigmachines, zowel  voor doornloos buigen als buigen met doorn, maar een goede buigpomp ontbrak”, zegt directeur Tinus Eijerkamp.

Het buigen met een buigpomp is een eenvoudige en beproefde manier van buigen. In de showroom  in Lekkerkerk staan diverse machines klaar om proef te buigen. De gebogen bochten zien er strak uit en de machines klaren de klus zonder problemen, de hydrauliek is goed te doseren, de buigmallen passen prima. Kortom: prettige machines om mee te werken.

 “MARK geeft tien jaar garantie op hun buigpompen, daarmee tonen ze aan dat het met de kwaliteit wel goed zit” aldus monteur Piet van Leeuwen. “Ook is het mogelijk de pompen te reviseren. Er worden nog regelmatig pompen van vijftien jaar of ouder aangeboden voor revisie, waarna ze weer als nieuw werken én er als nieuw uitzien.” Eijerkamp besluit met: “Dit is een kwaliteitsproduct van een goede fabrikant dat wij graag aan ons pakket toevoegen.”

Eijerkamp Techniek kan desgevraagd de machines op locatie demonstreren en uitleggen waarom deze buigpompen de beste op de markt zijn.

 
_Bandzaagbladen.....
_Buig- en richt persen..........
_Doornbuigmachines............
_Pijpenbuigmachines...........
_Pijpuitslijpers.....................
_Profielwalsen
_Verhuur........
_Zaagmachines.....................
_Schuur-polijstmachines..
_Gebruikte machines............
_Toebehoren.........................
_Service en onderhoud....
 
_Privacyverklaring....